ГЕРБ-СДС с извънреден брифинг за ситуацията с преговорите.  Преговорите между

...
ГЕРБ-СДС с извънреден брифинг за ситуацията с преговорите.  Преговорите между
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Мария Габриел с извънреден брифинг: Ще върна празен мандат. Имахме достатъчно време за преговори

ГЕРБ-СДС с ексклузивен брифинг за обстановката с договарянията. 

Преговорите сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за ротация в държавното управление и за общо ръководство през идващите девет месеца са се провалили.

" Още през цялото време на договарянията се включихме доброжелателно и градивно. Благодарим за търпението ", сподели Мария Габриел. 

" Още след първия кръг договаряния стана ясно, че с ПП-ДБ имаме общи точки, само че и разлики. България има потребност от непоклатимост, н отя би трябвало да се крепи на общи правила и споделена отговорност - искахме ясни цели и равнопоставеност в ръководството. "

Припомням, че малко преди началото на преговроите ПП-ДБ пристигнаха с искане за поста на поста на министър-председател и министър на външните работи, по-късно ми беше изпратен меморандум, до момента в който пътувам. Ясно заявих какво е недопустимо за мен в този меморандум. Последва спор в Народно събрание, на кеото не участваха министри. След това от ГЕРБ-СДС поставихме нашето съглашение. Спорове за регулатори нямаме. Имаме разлики в това ГЕРБ да е подложен като равнопоставен партньор 

" Ще върна празен мандат. Имахме задоволително време за договаряния. "

Очаквайте детайлности! 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР